24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / Consiliul Judetean

BIBLIOTECA JUDETEANA BRAILA

BIBLIOTECA JUDETEANA ,, PANAIT ISTRATE ” BRAILA

Adresa: Calea Călăraşilor nr. 54  (Casa Tineretului) cod 810211
Telefon: 0239 611292

Fax: 0239 619589
E-mail: bjpi@bjbraila.ro


Instituţie cu rol fundamental în societatea cunoaşterii, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” şi-a stabilit şi îndeplinit strategii care au urmărit: să asigure accesul la informaţii din toate domeniile cunoaşterii; să ofere adulţilor posibilităţi de instruire permanentă; să iniţieze utilizatorii în folosirea tehnologiilor informaţionale; să permită accesul publicului la calculatoare şi aplicaţii software; să sprijine menţinerea identităţii şi activităţilor culturale în cadrul comunităţii.

Url: www.bjbraila.ro/bjpi/


E-mail: bjpi@bjbraila.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.