24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apicultorii galateni lupta sa isi salveze albinele de la moartea prin sufocare din cauza zapezii

Crescătorii de albine spun că este necesar să se intervină pentru deszăpezirea stupinelor deoarece că există riscul ca la orificiile de intrare în stup să se formeze dopuri de gheaţă care să ducă la sufocarea micilor insecte.

Operaţiuni spectaculoase de deszăpezire a stupilor de albine din judeţul Galaţi. Apicultorii s-au mobilizat cu mic cu mare şi, înarmaţi cu lopeţi, înlătură nămeţii care au şi peste doi metri în foarte multe locuri.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.