24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Antena 1 Galati-Braila pentru galateni si braileni

Cea mai nouă stație locală a trustului de presă Intact porneste la drum. Obiectivele sunt ambițioase, pe masura aprecierii de care se bucura Antena 1 în zonă: vom oferi gălățenilor și brăilenilor informație utilă, echilibrată dar și divertisment de calitate. 

Antena 1 Galați Brăila este un proiect ambițios, care demarează intr-o perioadă economică deloc favorabilă. Există  însă  toate premisele ca noua stație de televiziune de la Dunărea de Jos să fie un succes.

Primul element de valoare al stației TV este echipa tânără și ambițioasă. Jurnaliștii sunt nume cunoscute și apreciate în presa din Galați și Brăila iar personalul a fost instruit în studiourile Antena 1 și Antena 3.

Sediul Antena 1 Galați-Braila este deosebit de modern iar aparatura este cea mai nouă de pe piață. În acest moment suntem singura televiziune din zonă care poate emite semnal HD.sursa: a1galatibraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.