24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alegeri Braila 2012: Rezultate CJ si Primaria Braila

Alegeri Braila 2012: Forum Braila va prezinta rezultatele alegrilor locale la CJ Braila, Primaria Braila si CLM Braila din 2012.  ForumBraila.ro a fost primul ziar online din Braila care a furnizat rezultatele axacte referitoare la alegerile locale 2012 din Braila.

Primele rezultate vor fi afisate in site imediat dupa terminarea alegerilor, urmand ca pe parcursul intregii zile de luni si marti datele sa fie actualizate. Afla pe Forum Braila ce procente si ca primarii din judet au fost castigate de USL si PDL.

Noutati ora 14.30: Numărătoare parțială: Stancu - 46,41%, Diacomatu - 38,39%

UPDATE ora 10 date partiale OFICIALE BEJ Braila pentru functia de presedinte CJ Braila:

  • Gheorghe Bunea Stancu 45,5 %
  • Sergiu Diacomatu 39,4 %

Informatiile cuprind majoritatea datelor furnizate de sectiile de votare din municipiul Braila si o mica parte din judet. Numaratoarea voturilor continua.

Datele prezentate par sa confirme informatiile noastre referitoare la faptul ca Gheorghe Bunea Stancu a castigat un nou mandat de presedinte CJ, stiind faptul ca acesta avea un avantaj major, in mediul rural, fata de contracandidatul sau.

Date despre alegerile in localitatile judetului Braila / Ultimele stiri:

  • Surpriza de proportii la Maxineni: Candidatul USL la primaria Maxineni (Rusen) a pierdut alegerile;
  • Primarul comunei Chiscani isi pastreaza fotoliul de Primar;

Ultima ora 08:15
: Gheorghe Bunea Stancu castiga presedintia CJ Braila cu un avans de cca 10 procente fata de urmatorul clasat.

Vezi cine este primarul brailei si daca Simionescu isi va pastra scaunul de primar pentru inca 4 ani.

 Simionescu castiga detasat alegerile pentru primaria Braila.

Afla care sunt procentele obtinute de Gheorghe Bunea Stancu si Sergiu Diacomatu in batalia electorala pentru functia de presedinte al Consiulului Judetean Braila.

UPDATE 11.06.2012: Biroul Electoral Central va anunţa, astazi, la ora 10.00, primele rezultate parţiale ale alegerilor locale desfăşurate duminică.


Asteptam comentariile brailenilor prin formularul de mai jos (va rugam nu folositi cuvinte obscene)


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.