24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agricultorii braileni se tem de seceta persistenta

Marii agricultori din judeţul Brăila spun că pâinea se va scumpi fiindcă toate culturile de grâu trebuie întoarse fiindcă planta n-a răsărit nici acum. Sute de hectare de grâu şi rapiţă din judeţul Brăila sunt compromise fiindcă nu au fost precipitaţii, iar plantele sădite în toamnă nu au germinat.

„Vom întoarce culturile, adică arăm din nou pământul şi răsădim din nou, dar, practic, grâu de toamnă şi rapiţă nu vor fi. Abia în primăvară vom semăna din nou. Nu a plouat şi asta înseamnă foame. E dezastru. Suntem în pierdere, sistemele de irigaţii nu funcţionează, iar acolo unde funcţionează nu se mai merită să uzi, fiindcă scoţi recoltă foarte scumpă. Clar: pâinea se va scumpi cu cel puţin 30 la sută", ne-a declarat Nicu Niţă, mare producător agricol, care deţine şi o fabrică de pâine.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.