24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

APAN Braila a vandut masini Politiei Locale galatene

Politia Locala din Galati a cumparat trei masini de la APAN. Achizitia s-a facut in cadrul unei licitatii lansate de autoritatea contractanta pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

Potrivit anuntului de participare, valoarea de pornire a licitatiei a fost de 200.000 lei fara TVA, iar atribuirea catre firma APAN, dealerul zonal al mai multor marci de masini, s-a facut la pretul de 196.774 lei (fara TVA). Criteriul de atribuire a contractului de achizitie a fost "pretul cel mai scazut".

Tranzactia, in valoare de circa 46.000 euro fara TVA, s-a incheiat in urma unei licitatii publice.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.