24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

AJOFM Braila se concentreaza asupra tinerilor

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila acordă din bugetul asigurărilor pentru şomaj angajatorilor care încadrează în muncă tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 ani, în condiţiile unui contract de solidaritate, o sumă lunară reprezentând salariul de bază stabilit la data angajării tinerilor, dar nu mai mult de 75 la sută din câştigul salarial mediu net pe economie, comunicat de Institutul Naţional de Statistică. Această sumă lunară se acordă până la împlinirea de către angajat a vârstei de 25 ani. Durata contractului de solidaritate este de minim un an şi maxim 2 ani.

În primele 10 luni ale acestui an, la nivelul AJOFM Brăila, au fost încheiate 26 contracte de solidaritate şi au fost angajaţi, în condiţiile unui contract de solidaritate, opt tineri aflaţi în dificultate şi confruntaţi cu riscul excluderii profesionale.sursa: viatabrailei.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.